Privat- og erhvervsleasing i Ringsted

Vi er eksperter i leasing og vi hjælper dig med at finde netop den løsning der passer dine behov og ønsker til markedets bedste priser. Vi vil altid give dig en ærlig og sober rådgivning der giver dig tryghed i dit valg BMW Leasing.

Vi udbyder leasing løsninger fra de bedste udbydere på markedet. Vores krav til leasing partner er høje og vi arbejder derfor sammen med: Interdan Leasing, Breinholt Flexleasing og Santander.

Med de mange leasing former og selskaber der gør sig i leasing er det lidt af en jungle. Der findes reelt få selskaber der er reelle leasing selskaber og der dermed har storkunde aftale med SKAT og godkendt af finanstilsynet.

Mange kalder sig leasing selskaber uden reelt at være det og er heller ikke reelle bilforretninger.

Vi er ikke et leasingselskab, men tilbyder gennem vores partnere følgende leasing løsninger:

 

Flex leasing

Denne leasing form er meget udbred, også for nye biler. Flexleasing går i korte træk ud på af der kun betales afgift for den periode som bilen benyttes.

I grundtræk kan ydelse for denne form for leasing betragtes som bestående at to elementer, Nemlig finansierings andel for bil uden afgift og afgift bidrag til SKAT.

Fordele ved flexleasing er ofte at den samlede omkostning i perioden er lavere end afskrivning og finansiering omkostning ved almindeligt køb. Ydermere har man ikke risiko ved evt. afgift nedsættelser – hvor blot aftalen tilpasses ny afgift.

Split leasing

Denne leasing form er for folk som har et stort erhvervsmæssigt kørselsbehov. Typisk for dem der også ønsker at benytte bilen privat – men derimod ikke ønsker at blive beskattet af bilen. Modellen er velegnet hvis forholdet mellem privat og erhvervskørsel er 40/60 og ved stigende erhvervsmæssig andel.

Splitleasing er baseret på en flexleasing aftale hvor alle omkostninger ifm. driften hver måned fordeles efter kørselsregnskab. Regnskabet genereres af den tracker der skal monteres i bilen og hver måned udlæses af leasing selskabet.

Splitleasing kan også kombineres med en operationel aftale.

Operationel leasing

Dette er all inklusive løsningen hvor service mm. er en del af leasing ydelsen og ikke mindst du ved hvad hele din leasing periode har kostet – da leasingtager i disse aftaler ikke har pligt til anvisning af køber efter endt leasing periode.

Tilvalg:

Til vores leasing aftaler kan vi tilbyde følgende ekstra ydelser:

Dækservice

Afhentningsservice ved service og reparation læs mere her

Udvidet garanti – optil 5 år